02.10.2013

Åpning av min Epla butikk!

Retrofant har nå butikk på Epla!

http://epla.no/shops/Retrofant/


Jeg har lenge tenkt på å åpne en butikk på Epla. Når jeg var i mammapermisjon sist hadde jeg lyst å sy litt og legge ting ut for salg på Epla. Men på samme måte som syglede kom så forsvant den igjen og det ble aldri noe av. Nå når jeg er hjemme igjen og har en såpass rolig jente har sygleden kommet tilbake og har jeg endelig klart å åpne min butikk på Epla.

Jeg kom aldri så langt sist å tenke på navn. Tanken om å begynne med nettbutikk kom tilbake når jeg begynte å sy elefanter etter RetroMama sitt mønster. I tillegg har jeg en den retrostoffer som jeg ikke hadde fått brukt ennå og å endelig få bruke disse stoffene var en glede! I tillegg har min sønn en kosebamse som han aldri kunne levd utenom som heter Fant. Og med alt dette i tanken kom jeg meg fram til navnet: Retrofant!! Jeg var litt og er fortsatt i tvil på om noen vil like mine produkter men med litt positive kommentarer og anmodning fra mannen min prøver jeg nå å se om det er noen som også liker disse!

Jeg blir veldig glad av å se alle fargene i min butikk og synes selv at produktene passer veldig godt sammen. Nå må jeg bare vente å se :)

Her kommer litt bilder av produkter som ligger ut til salgs :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar