22.11.2014

En Lady Rose i min yndlingsfargeJeg var så heldig å få teste et nytt French Terry stoff fra Kjekk og Søt og i tillegg fikk jeg min yndlingsfarge turkis!

Mønsteret jeg har brukt er Lady Rose fra Mialuna. Som de fleste mønstre jeg bruker så skrives også denne ut som PDF men veiledningen er dessverre på tysk (men med mange gode bilder). Jeg sydde størrelse 38 og synes at det samsvarer godt. Sømmon er ikke inkludert i mønsteret så det la jeg til.


Jeg brukte min cover til å sy coversøm rundt halsen, rundt ribben på ermene og nederst på genseren og rundt skuldersømmen. Jeg slet litt med hoppesting, mest sannsynlig pga at stoffet var litt tykkere enn vanlig jersey, men jeg synes at resultatet ble bra. Turkis og brun er en av mine favorittkombinasjoner.
Genseren er veldig behagelig men neste gang må jeg vurdere å lage ermene litt større kanskje, i alle fall om jeg bruker stoff der det ikke er like mye stretch i som vanlig jersey. Det som gjorde at jeg kjøpte mønsteret var fasongen på hetten og at åpningen til stroppen er litt på siden. Stroppen er en bit jersey som jeg klippet slik at stripene var synlig på stroppen (jeg klippet da mot trådretning).Jeg har planer om å sy en til i vanlig jersey og vurderer å lage en sew-along med syveiledning på norsk om noen av dere ønsker dette?

8 kommentarer:

 1. det hadde vært kjekt ed en sew-along :)

  SvarSlett
 2. Svar
  1. :) Da tror jeg det skal bli en sew-along etter hvert!

   Slett
 3. Utrolig lekker altså!! Du er så dyktig og inspirerende (tror jeg har sagt det før? Thihi)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det har du vel kanskje, men alltid kjekt å høre igjen ;)

   Slett
 4. Så fin genser! Ser ut som en herlig modell:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ogja den er utrolig deilig å ha på!

   Slett