08.08.2014

Penelope peplum med blonder


Dette er vel min tredje Penelope Peplum så langt (se de andre 2 innlegg her og her). Denne gangen prøvte jeg meg på en ny variant med blondestykke. Stoff, blondestykke og blonder nederst er alle kjøpt hos Stoff og Stil.


 

Jeg klippet ut stoffet etter mønsteret først og la så blondestykker på toppen av bakstykke der jeg synes det passet (jeg kuttet av litt av skuldrene på blondestykket). Så sydde jeg den fast til baksiden av toppen helt i ytterkanten av blondestykket. Når den var sydd fast kuttet jeg så vekk stoffet der jeg ville ha det litt gjennomsiktig men lot det være igjen litt til å brette bak. Så sydde jeg blondestykke fast på bretten. 
Nederst sydde jeg også på blonder for å få litt mer helhet. Jeg la blondebåndet nederst på stoffet rett mot rett og sydde over med overlock. Så brettet jeg blondebåndet ut og sydde rundt stoffet akkurat som man gjør rundt ribben rundt halsåpninger for eksempel, bare pass på at bretten går mot stoffet og ikke mot blondebåndet for ellers så synes den gjennom.2 kommentarer:

  1. Så stilig! Jeg synes du er veldig flink til å lage klær som kler deg godt. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Det var kjekt å høre! Etter 2 barn så passer det bra å kunne sy klær selv som skjuler det man ikke vil vise hehe!

      Slett