16.12.2014

Prøvesying av Lady Serena for Mialuna


Jeg var så heldig å få lov å prøvesy et nytt mønster for Mialuna som heter Lady Serena og som vil komme for salg en gang i januar i nettbutikken hennes her.


Mønsteret har 2 varianter: med hette eller med krage. Jeg kommer nok mest sannsynlig til å sy begge variantene men først ut var varianten med hetten. Jeg klippet str 38 og la til ekstra sømmon (noe som ikke er inkludert i mønstrene) og dette passet perfekt.


Stoffene jeg har brukt er stripete sommer sweat fra Lillestoff, et stoff som er utrolig myk og stretchy og som kan ligne litt på French terry på baksiden. Jeg har kombinert dette med rosa ribb, begge stoffene er fra Uglemor Design.


For å sy den rosa coversømmen på hetten har jeg først sydd hettens ytter- og innerside sammen med blondene mellom, så har jeg brettet det rett side ut og sydd en coversøm over begge lag. Blonden jeg har brukt er engelsk blonde fra Stoff og Stil. Langs ermine har jeg også sydd rosa coversøm. Jeg prøvte å gjøre det same rundt  halsen men coveren min synes dessverre at 5 lag med stoff var litt i det meste lage så derfor sydde jeg ned overlocksømmen på vanlig maskin istedet. Jeg synes at genseren ser best ut om man syr en søm over ribben nederst også, så her har jeg brukt coversøm.Jeg prøvde så godt jeg kunne å matche stripene i sidesømmen, noe jeg synes jeg fikk godt til :)For min del så var mønsteret perfekt og jeg er veldig glad at jeg fikk lov å være en av de første til å prøve ut et mønster :)


Ha en fin dag videre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar