21.04.2015

Lady Rose med vinyltrykkI går sydde jeg raskt en genser til meg selv. Denne gangen hadde jeg lyst på noe litt mer nøytralt som kan brukes til de fleste anledninger.Jeg er så heldig å kjenne noen som kunne fikse et vinyltrykk til meg og jeg valgte blant annet denne uglen. Jeg elsker slike blomstrete tegnigner! En Silhouette Cameo eller Portrait står på ønskelisten men foreløpig er det kjekt å kjenne andre som kan fikse det til meg :) Trykket er i gull og uglen har blåe øyne med litt glitter i (noe som var umulig å fange på bildene!). Jeg fikk tips om å ikke bruke strykebrett men en skjærefjøl i stedet for og det funket veldig bra. Jeg måtte stryke på flere ganger fordi jeg ikke fikk løsnet all vinyl på første forsøk men det ble bra til slutt! Nå håper jeg det ser like bra ut etter første vask...Rundt halsen har jeg sydd en stikning med 2 nåler i blå som matcher uglen sine øyne og på ermene har jeg også brukt 2 nåler men sydd en pyntesøm.Mønsteret jeg har brukt er Lady Rose fra Mialuna, som jeg tidligere har sydd denne hettegenseren av. Denne gangen brukte jeg ribb rundt halsen og nederst på genseren. Jeg liker veldig godt at genseren er litt vid rundt livet og den er veldig behagelig å ha på. Stoffet er utrolig myk jersey fra Lisi Design på Kleppe.

Nå har jeg en påfugl liggende som også skal på en lignende genser når jeg bare får bestemt meg for hvilken farge stoff jeg skal bruke.

Ha en fin kveld!

2 kommentarer:

  1. Så utrolig kul!! Har hatt lyst på maskin til å lage vinyltrykk jeg også, og lysten ble ikke akkurat mindre nå.. Veldig imponert! Det er nok ingen som kommer til å tenke at den kan være hjemmesydd, så proff som den ser ut :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk! Det gjør så mye med et plagg av ensfargede stoffer synes jeg! Og morsomt at du skriver det for en på jobb sa akkurat det samme! Det ser nok litt mer ut som kjøpeklær når man bruker vinyl ;)

      Slett