08.04.2015

T-skjorte til sommeren: Malina fra Ki-ba-dooDette stoffet fra Lillestoff kjøpt gjennom en nettbutikk I Tyskland for ca 1 år siden har jeg spart på lenge. Jeg har tidligere sydd en barnekjole av det men nå var det på tide å sy noe til meg selv! Jeg har kombinert stoffet som heter Butterfly-woman (kan kjøpes direkte hos Lillestoff her) med Lillestoff sin ensfargede jersey som heter Orkide (i Norge selges den nå bare hos Fru Sopp, se her).Mønsteret jeg har brukt til t-skjorten heter Malina og kan kjøpes hos Ki-ba-doo her. Mønsteret kommer med både en langermet og kortermet variant og inneholder en krage også om man ønsker det. T-skjorten har et 2-delt forstykke og puffermer. Man kan også velge å ha en knappestolpe (inkludert i mønsteret). Jeg klippet størrelse 38 med sømmonn (dette er ikke inkludert i mønsteret) og det passet fint uten endringer.

Jeg valgte å gå for en knappestolpe bare som pynt som ikke kan åpnes. Jeg kuttet en remse med jersey som jeg da sydde på fra baksiden med coversøm. For å få dette fint følte jeg meg fram og markerte hvor remsen var på baksiden. Da sydde jeg slik at venstre nålen traff rett utenfor denne markeringen (remsen la da til høyre for maskinen). Slik ser da innsiden ut.Jeg har virkelig fått kjørt min covermaskin på denne t-skjorten og den oppførte seg pent på dekorsømmer denne gangen også :)

Jeg elsker kombinasjonen av gul og lilla og synes det ble veldig sommerslig. Hva syner dere, blir t-skjorten for barnslig eller passer den for voksne også?Jeg kommer nok til å sy flere varianter av denne og tror at neste versjon blir med 3/4 ermer og kanskje med krage.

6 kommentarer:

 1. Herlige farger og skikkelig sommerlig med fine dekorsømmer :)

  SvarSlett
 2. Kjempefin! Jeg synes ikke den er barnslig iallfall, men jeg kan gjerne gå med ugler på genseren og hjerter, skyer eller stjerner på en fargerik lue😉
  Synes denne var søt og med fine farger, og ikke minst litt forseggjort. Skulle gjerne ha eid denne!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Du får bastille en til deg selv :p Jeg liker også farger noe som ikke alltid er så let å finne i butikker, derfor det er kjekt å sy selv!

   Slett