18.09.2015

Dilla på vinyltrykkJeg har i det siste blitt veldig glad i å sy litt mer nøytrale plagg til meg selv og siden jeg nå har fått min egen Silhouette Portrait maskin så er det vel ingenting bedre med ensfarget jersey og et kult trykk? Jeg har brukt melert jersey fra Byjila til denne genseren. Jeg elsker den melerte effekten og synes den gjør plagg det lille ekstra sammenlignet med bare vanlig ensfarget jersey.


Fjæren har jeg funnet selv på internet og tracet i Silhouette Studio. Dette er egentlig ikke så veldig vanskelig og det kule er at man kan finne nesten hvilken som helst tegning på nettet og få dette på en genser i den fargen og størrelsen man ønsker! På fjæren har jeg brukt metallic heat transfer vinyl fra Gladagrodan og den satt seg på stoffet veldig lett.


Mønsteret jeg har brukt er mitt favorittmønster til enkle gensere: Lady Rose fra Mialuna uten hette. Jeg har brukt covermaskinen til å sy rosa stikninger rundt halsen og til opplegg nederst og rundt ermene.

Det er ikke alltid så lett å ta bilder med ungene hjemme og i dag var det en liten jente som absolutt ville være med på bildene!


Jeg forbereder meg om dagen til høstmarked på Tou Scene i Stavanger og har sydd ganske mye i det siste. Og man vet vel at man har sydd litt for mye når man prøver å finne pedalen på pc-en for å skrive et blogginnlegg? :p

2 kommentarer:

  1. Så stilig! Jeg flirte godt av det med syfoten, det kunne jeg fint ha funnet på selv!

    SvarSlett