03.09.2015

Rosa og grå kombo

 


I går kveld hadde jeg lyst å sy en genser som jeg kunne stryke et vinyltrykk på når den nye Silhouette maskinen kommer senere denne uken. Jeg hadde bestilt noen ensfargede stoffer hos Byjila og synes den rosa melerte jerseyen var så nydelig og myk! Jeg pleier egentlig ikke å gå så mye i rosa, men denne er litt mer lakserosa og jeg liker veldig godt den melerte effekten.

Jeg tok utgangspunkt i Toni mønsteret fra Milchmonster. Jeg brukte mønsterdelen til hel kjole og kuttet den av på den lengden jeg ønsket til genseren og samtidig minsket jeg den litt I vidde nederst også enn mønsteret for kjolen er.


Jeg liker veldig godt raglansermer og synes slike ermer passer perfekt til coversømmer. Kombinert med gråe striper (også fra Byjila) og gråe pyntesømmer synes jeg genseren ble veldig fin, og kanskje til og med litt søt? Jeg passet også på at stripene matchet under armen og da er mange knappenåler trikset!


Planen var vel å vente med å stryke vinyltrykk på til maskinen kom men jeg var så heldig å få et Flower Scull trykk fra Lene fra bloggen www.lemi.no og synes den passet helt perfekt til resten av genseren så da ble denne brukt i stedet! Jeg må nok heller sy meg en ny genser tror jeg :)

 

1 kommentar:

  1. For en utrolig fin genser! Fargene er helt perfekte sammen og med hodeskalle (som jeg elsker) på, er alt helmax!

    SvarSlett