20.10.2015

Singlett med bryterrygg fra Heilt Spesiell


Jeg var så heldig å ikke bare få lov å være testsyer for Heilt Spesiell sin nye bok ("Heilt Spesiel - Sy til liten og stor") men også å være en av de første til å få boken i postkassen. Boken inneholder mønstre til både barn, dame og herre. Jeg gleder meg veldig til å få teste toppen med bryterrygg. Selv om det er vinter synes jeg det er perfekt med en topp og åpen cardigan over.


Stoffet jeg brukte fikk jeg kjøpe fra noen sitt private stofflager og er virkelig en skatt! Jeg hadde ikke så mye og derfor var toppen det perfekt mønsteret!

Jeg hadde gått tom for brun jersey men brukte ribb i stedet. Jeg var litt redd at den skulle trekke stoffet for mye sammen og at den skulle bli for stram under ermene men den satt perfekt! Den eneste endring jeg gjorde var å forlenge toppen litt for jeg liker ikke å ha ryggen bar når jeg setter meg.


Nå gleder jeg meg bare til å sy av enda flere mønstre fra boken! Og for de som ikke har kjøpt enda kan den blant annet kjøper her.


4 kommentarer:

 1. Stilig! Ser ut som den har veldig god passform:) jeg har ønsket meg boken i julegave, så får bare smøre meg med tålmodighet frem til den tid.. Har lyst til å få tak i teknisk stoff og sy treningssingleter!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja helt enig! Den hadde vært perfekt til treningstopp også :)

   Slett
 2. Veldig fin! Det blir nok en slik på meg om ikke lenge også!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Anbefaler denne ja, veldig god passform :)

   Slett